Ik ben Lindy Snel, het gezicht achter én eigenaresse van LynDesign. In 2021 heb ik het bedrijf opgericht, een droom die is uitgekomen. Nu kan ik namelijk doen waar mijn passie ligt: jou helpen met het creëren van nieuw interieur waarin jij je thuis voelt. Wat goed is om te weten, is dat ik als onafhankelijk interieuradviseur werk. Ik ben dus niet gebonden aan bepaalde producten, ik probeer je niets verkopen omdat er voor mij veel marge op zit. Ik zal altijd op zoek gaan naar de perfecte match voor jou.

Ik ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Ik heb daar vier jaar lang met veel plezier gestudeerd aan de opleiding interieuradviseur. Momenteel ben ik bezig om mijzelf verder te ontwikkelen, en studeer ik aan Akademie Vogue de opleiding fotostylist interieur. 

Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Een van de leukste dingen van mijn werk zijn alle verschillende mensen die ik mag ontmoeten en de verhalen die bij hun horen. Ieder mens en verhaal is uniek en ook hierom is ieder interieur uniek.