Over LynDesign

Over mij

Ik ben Lindy Snel, het gezicht achter én eigenaresse van LynDesign. In 2021 heb ik het bedrijf opgericht, een droom die is uitgekomen. Nu kan ik namelijk doen waar mijn passie ligt: jou helpen met het creëren van nieuw interieur waarin jij je thuis voelt. Waar sommige stres van krijgen, word ik blij van: creatief bezig zijn en ontwerpen. Dat ontdekte ik al op jonge leeftijd. Altijd al druk bezig geweest met het veranderen van mijn kamer en het tekenen van plattegronden. Wat goed is om te weten, is dat ik als onafhankelijk interieuradviseur werk. Ik ben dus niet gebonden aan bepaalde producten, ik probeer je niets verkopen omdat er voor mij veel marge op zit. Ik zal altijd op zoek gaan naar de perfecte match voor jou. 

Achtergrond & opleiding

Ik ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Ik heb daar vier jaar lang met veel plezier gestudeerd aan de opleiding interieuradviseur. Ook heb ik een aantal losse cursussen gevolgd om mijzelf te ontwikkelen en jou zo goed mogelijk te kunnen helpen! Verder houdt ik alle interieurtrends nauwlettend in de gaten om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwe ontwikkelingen. 

Wie ben jij?

Maar wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Een van de leukste dingen van mijn werk zijn alle verschillende mensen die ik mag ontmoeten en de verhalen die bij hun horen. Ieder mens en verhaal is uniek en ook hierom is ieder interieur uniek.